Vacatures

Wat in 2000 is gestart als kleine cateraar in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot full-service cateraar. De ambitie, het persoonlijke contact met onze klanten en onze gedrevenheid heeft ons groot gemaakt.

We zijn trots dat we al bijna 20 jaar dagelijks tientallen bedrijven voorzien van versbereide lunches maar ook op de walking dinners van sterrenkwaliteit waarbij elk detail telt.

Omdat we hard groeien zijn we altijd op zoek naar personeel dat ons helpt excelleren. Wil jij deel uitmaken van ons fanatieke team? Reageer dan snel. Solliciteren kan door je CV met een korte motivatie te mailen naar vacatures@jasperscc.nl. Open sollicitaties zijn ook meer dan welkom.

Salesmedewerker binnendienst, 38 uur

Wil jij spraakmakende concepten verkopen én begeleiden binnen een ambitieus team van een snelgroeiend bedrijf? Ben je een geboren leider en bepaal je graag de koers? Lees dan verder!

Voor onze sales afdeling zijn wij per direct opzoek naar een commerciële binnendienst collega. Je komt samen te werken met een team van 5 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Diemen Amsterdam met productiekeuken van ruim 1.200 m2!

Jouw uitdaging
Jij staat klanten en prospects (telefonisch) te woord en verstrekt hen van informatie over onze producten en diensten. Met jouw passie voor eten en drinken weet jij het verschil te maken richting onze opdrachtgevers. Met jouw hands-on mentaliteit weet jij goed met deadlines om te gaan en zelfs bij druk creatief te zijn in jouw offertes. Je werkt daarbij nauw samen met meerdere accountmanagers en gaat daarbij wel eens mee op afspraak. Jij weet met jouw communicatieve vaardigheden de wensen van de klant op de juiste manier over te dragen aan de afdeling planning, operatie en de keuken.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau in een hospitality/commerciële richting
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • Ervaring in de (party)catering is een pre
 • Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je hebt affiniteit met eten en drinken
 • Je houdt ervan creatief te zijn
 • Je bent initiatiefrijk en pro-actief
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent woonachtig in omgeving Diemen Amsterdam

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende salesfunctie in een groeiende onderneming, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Als salesmedewerker binnendienst maak je onderdeel uit van een jong en ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao).

Interesse?
Klinkt dit als jij? Reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl

Allround medewerker weekend, Amsterdam

Bij jaspers catering company bezorgen wij iedere dag catering bij onze opdrachtgevers. Van eenvoudige broodjes tot complete lunch en van luxe ontbijt tot overwerk maaltijden en dat alles met betrouwbare leveringen door heel Nederland. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve collega welke werkervaring heeft als chauffeur/koerier en affiniteit met de horeca. Ben jij flexibel en vindt je het leuk om voor ons op diverse locaties door het hele land catering te be- en verzorgen? Dan hebben wij bij jaspers catering company voor jou een leuke baan.

Jouw uitdaging
Je bezorgt in een bestelbus de catering bij onze, vooral zakelijke, opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat de juiste producten op tijd op de juiste plek zijn. Daarnaast ben jij klantgericht en vindt je het leuk om ook af en toe een buffet op te bouwen en/of zelfs te begeleiden. Voor andere neventaken zoals het klaarzetten van bestellingen in ons magazijn en het ondersteunen van onze operationeel manager in de breedste zin van het woord draai jij je handen niet om!
Werkdagen zijn van bijvoorbeeld vrijdag t/m zondag tussen 05:30 – 21:00 a.d.h.v. een dienstrooster. Andere dagen/tijden in overleg.

Wie ben jij
• Je bent in het bezit van een geldig B(E)-rijbewijs
• Je beheerst de Nederlandse taal goed
• Je bent zo’n 16 uur per weekend beschikbaar
• Je hebt een zelfstandige werkhouding
• Je bent secuur in je werk
• Je bent communicatief sterk en kan onze opdrachtgevers op locatie te woord staan
• Je hebt affiniteit met horeca/catering

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als allround medewerker ga je onderdeel uitmaken van een ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een marktconform salaris.

Allround medewerker/chauffeur, Amsterdam

Bij jaspers catering company bezorgen wij iedere dag catering bij onze opdrachtgevers. Van eenvoudige broodjes tot complete lunch en van luxe ontbijt tot overwerk maaltijden en dat alles met betrouwbare leveringen door heel Nederland. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve collega welke werkervaring heeft als chauffeur of koerier en affiniteit met de horeca. Ben jij flexibel en vindt je het leuk om voor ons op diverse locaties door het hele land te be- en verzorgen? Dan hebben wij bij jaspers catering company voor jou een leuke baan.

Jouw uitdaging
Je bezorgt dagelijks in een bestelbus de catering bij onze, vooral zakelijke, opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat de juiste producten op tijd op de juiste plek zijn. Daarnaast ben jij klantgericht en vindt je het leuk om ook af en toe een buffet op te bouwen en/of zelfs te begeleiden. Voor andere neventaken zoals het klaarzetten van bestellingen in ons magazijn en het ondersteunen van onze operationeel manager in de breedste zin van het woord draai jij je handen niet om!
Werkdagen zijn doorgaans van maandag t/m zondag tussen 05:30 – 21:00 a.d.h.v. een dienstrooster. Beschikbaarheid en inzetbaarheid in overleg.

Wie ben jij
• Je bent in het bezit van een geldig B(E)-rijbewijs
• Je beheerst de Nederlandse taal goed
• Je bent minimaal 25 uur per week flexibel beschikbaar
• Je hebt een zelfstandige werkhouding
• Je bent secuur in je werk
• Je bent communicatief sterk en kan onze opdrachtgevers op locatie te woord staan
• Je hebt affiniteit met de horeca/catering

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als allround medewerker/chauffeur ga je onderdeel uitmaken van een ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een marktconformsalaris.

Zelfstandig werkend kok, 40 uur, Lelystad

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor diverse bedrijven op maat verzorgd vanuit diverse keukens in Nederland (vinden wij zelf). Door onze groei en ontwikkelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers om ons team te versterken.
Voor onze locatie in Lelystad, nabij afrit 10-Lelystad vanaf de A6, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Spaans georiënteerde zelfstandig werkend kok.

Jouw uitdaging
In dit unieke pop-up bedrijfsrestaurant verzorg je dagelijks een lunch voor alle Spaanse bouwvakkers die hier werken aan het grootste distributie centrum van Europa! Vers en goed Spaans eten, vriendelijke bediening en een goede ongedwongen sfeer staan hier centraal.
Het restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend tussen 12:30 en 14:30 uur voor een 3 gangen lunch. Jij als kok bent samen met je collega’s dagdagelijks o.a. bezig met het bedenken, inkopen, produceren en serveren van deze (warme) 3 gangen lunch. De aantallen van de huidige lunchgebruikers zijn rond de 120 personen, maar zal snel stijgen naar 300 of zelf 500 personen.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een creatieve, gepassioneerde kok met minimaal 1 jaar werkervaring in de Spaanse keuken. Wij werken op locatie in een klein team en de sfeer onderling is informeel. Collegialiteit, loyaliteit en flexibiliteit zijn dus minstens zo belangrijk. Het moet dan ook geen probleem zijn op zaterdagen te werken.
Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden. De beheersing van de Spaanse taal is een pre.

Jouw verantwoordelijkheden en taken
Als kok ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele service van de gasten. Dit houdt in dat je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de inkoop, het plannen van het rooster van het keukenpersoneel, het ontwikkelen van het menu en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en het bereiden van gerechten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraden, houdbaarheid en hygiëne in de keuken (HACCP).

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een dynamische en zelfstandige functie met veel eigen inbreng en creativiteit voor een voltijd dienstverband. De werktijden liggen van maandat t/m zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur a.d.h.v. een dienstrooster.

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Cateringmedewerker, 20 uur, Amsterdam-ZO

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor diverse bedrijven op maat verzorgd vanuit diverse keukens in Nederland. Voor een nieuw op te starten bedrijfshoreca locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerker om ons team te versterken.

Jouw uitdaging
Als cateringmedewerker in dit nieuwe bedrijfsrestaurant verzorg je dagelijks de lunch voor zo’n 60 medewerkers. Vers en goed eten, vriendelijke bediening en een goede ongedwongen sfeer staan hier centraal.
Het restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 12:00 en 14:00 uur voor een ons zogenaamde ‘Lunch aan tafel’ concept. Jij als cateringmedewerker bent geheel zelfstandig van 11:00 tot 15:00 uur bezig met de voorbereidende werkzaamheden, het serveren van de lunch in buffetvorm, het opruimen en het bijhouden en bestellen van de voorraden. Onze regiomanager en onze productiekeuken van ruim 1.200m2 in Diemen ondersteunen jou daarin. Zo ontvang jij 2 keer in de week een huisgemaakte soep vanuit Diemen en kun je bij de regiomanager terecht voor al jouw vragen.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als cateringmedewerker heb je een MBO werk/denk niveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een zelfstandige functie voor minimaal 20 uur per week verdeeld over 5 dagen. De werktijden zijn tussen 08.00 en 17:00 uur. Hierbij kun je rekenen op een passend salaris.

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Cateringmedewerker, 30-32 uur, Lelystad

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor diverse bedrijven op maat verzorgd vanuit diverse keukens in Nederland (vinden wij zelf). Door onze groei en ontwikkelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers om ons team te versterken.
Voor onze locatie in Lelystad, nabij afrit 10-Lelystad vanaf de A6, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Spaans georiënteerde zelfstandig werkend kok.

Jouw uitdaging
Als cateringmedewerker in dit unieke pop-up bedrijfsrestaurant verzorg je dagelijks een lunch voor alle Spaanse bouwvakkers die hier werken aan het grootste distributie centrum van Europa! Vers en goed Spaans eten, vriendelijke bediening en een goede ongedwongen sfeer staan hier centraal.

Het restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend tussen 12:30 en 14:30 uur voor een 3 gangen lunch. Jij als cateringmedewerker bent samen met je collega’s dagdagelijks o.a. bezig met het ondersteunen van collega’s in de keuken bij voorbereidende werkzaamheden, het serveren van de (warme) 3 gangen lunch, het beheren van de kassa en het opruimen en netjes houden/maken van het restaurant.
De aantallen van de huidige lunchgebruikers zijn rond de 120 personen, maar zal snel stijgen naar 300 of zelf 500 personen.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als cateringmedewerker heb je een MBO werk/denk niveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden. De beheersing van de Spaanse taal is een pre.
Wij werken op locatie in een klein team en de sfeer onderling is informeel. Collegialiteit, loyaliteit en flexibiliteit zijn dus minstens zo belangrijk. Het moet dan ook geen probleem zijn op zaterdagen te werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een dynamische functie binnen een klein collegiaal team voor minimaal 30 uur per week verdeeld over 6 dagen a.d.h.v. een dienstrooster. De werktijden zijn tussen 08.00 en 17:00 uur.

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega

Cateringmedewerker weekend, 18 uur, Amsterdam

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor bedrijven op maat verzorgd vanuit de mooiste keuken van Nederland (vinden wij zelf) in Diemen. Door onze groei en ontwikkelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers om ons team te versterken.
Voor onze locatie in Amsterdam, nabij station Sloterdijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste cateringmedewerker voor in de weekenden.

Jouw uitdaging
Als cateringmedewerker op deze locatie verzorg je dagelijks een lunch en diner voor de internationale medewerkers van het bedrijf.
’s Ochtends begin je met het klaarmaken van het saladebuffet en het klaarzetten van de aangeleverde warme lunch. Je begeleidt het buffet en staat de internationale gasten (in het Engels) te woord en informeert hen over het eten. Na de eerste shift ruim je op, doe je een kopje koffie, doe je de bestellingen en verricht je licht administratieve werkzaamheden zoals het invullen van de temperatuur lijsten. Na de middag zet je het diner klaar, die door één van onze chauffeurs wordt afgeleverd vanuit onze produktiekeuken in Diemen. Na het diner ruim je op en laat het restaurant netjes achter voor de volgende dag.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als cateringmedewerker heb je een MBO werk/denk niveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een dynamische en zelfstandige functie voor minimaal 18 uur per week verdeeld over de twee weekend dagen (zaterdag en zondag). De werktijden zijn tussen 10.30 en 20.30 uur.

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Keukemedewerker

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf die dagelijks de catering voor bedrijven op maat verzorgd. Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega welke werkervaring heeft in deze of soortgelijke functie. Ben jij flexibel en heb je affiniteit met eten en drinken? Dan hebben wij bij jaspers catering company een leuke baan voor jou!

Jouw uitdaging

Als keuken medewerker houdt jij je dagelijks bezig met het bereiden van diverse lunchgerechten, zoals het beleggen van diverse broodjes, het maken van salades en het bereiden van dagverse soepen. Het kan ook voorkomen dat je de bestellingen naar onze klanten brengt. Mise en place en opruim- en schoonmaakwerkzaamheden behoren tevens tot jouw takenpakket.
Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 05:30-21:00 a.d.h.v. een dienstrooster. Incidenteel zal er ook in de weekenden worden gewerkt.

Wie ben jij?

 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je bent minimaal 25 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent ook een goede teamplayer
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je hebt ervaring in de catering/horeca
 • Collegialiteit en klantgerichtheid staat bij jou voorop
 • Je bent stressbestendig en hebt doorzettingsvermogen
 • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als keuken medewerker ga je onderdeel uitmaken van een gezellig team met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao).

Medewerker spoelkeuken, 20 uur, Amsterdam

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor bedrijven op maat verzorgd vanuit de mooiste keuken van Nederland (vinden wij zelf) in Diemen. Door onze groei en ontwikkelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers om ons team te versterken.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers voor in de spoelkeuken. Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je in de avond uren beschikbaar? Dan hebben wij bij Jaspers catering company voor jou een leuke baan.

Je werkzaamheden

 • schoonmaken van keukenapparatuur- en gereedschap
 • bedienen van de spoel- en afwasmachines
 • sorteren en opruimen van serviesgoed en bestek
 • aanvullen van voorraad glas, servies, bestek in het magazijn
 • assisteren bij het schoonmaken van de bedrijfskantine en het bijvullen van de materialen
 • signaleren van gebreken aan apparatuur en hulpmiddelen
 • zorgdragen voor uitvoering van alle voorschriften m.b.t. veiligheid, hygiëne en arbo

Functie eisen;

 • Je bent beschikbaar van maandag t/m zondag vanaf 14.00
 • Je beheerst de Nederlandse Taal
 • Je bent woonachting in de omgeving van Diemen

Wat bieden wij jou?

 • werken in een gezellig team
 • salaris conform Horeca cao
 • doorgroei mogelijkheden

Voldoe jij aan het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via vacatures@jasperscc.nl