Vacatures

Wat in 2000 is gestart als kleine cateraar in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot full-service cateraar. De ambitie, het persoonlijke contact met onze klanten en onze gedrevenheid heeft ons groot gemaakt.

We zijn trots dat we al bijna 20 jaar dagelijks tientallen bedrijven voorzien van versbereide lunches maar ook op de walking dinners van sterrenkwaliteit waarbij elk detail telt.

Omdat we hard groeien zijn we altijd op zoek naar personeel dat ons helpt excelleren. Wil jij deel uitmaken van ons fanatieke team? Reageer dan snel. Solliciteren kan door je CV met een korte motivatie te mailen naar vacatures@jasperscc.nl. Open sollicitaties zijn ook meer dan welkom.

Commercieel medewerker binnendienst, voor onze locatie in Diemen, 38 uur

Wil jij spraakmakende concepten verkopen én begeleiden binnen een ambitieus team van een snelgroeiend bedrijf? Ben je een geboren leider en bepaal je graag de koers? Lees dan verder!

Voor onze salesafdeling zijn wij per direct opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Je komt samen te werken met een team van 5 enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in Diemen Amsterdam met productiekeuken van ruim 1.200 m2!

Jouw uitdaging
Jij staat klanten en prospects (telefonisch) te woord en verstrekt hen van informatie over onze producten en diensten. Met jouw passie voor eten en drinken weet jij het verschil te maken richting onze opdrachtgevers. Met jouw hands-on mentaliteit weet jij goed met deadlines om te gaan en zelfs bij druk creatief te zijn in jouw offertes. Je werkt daarbij nauw samen met meerdere accountmanagers en gaat daarbij wel eens mee op afspraak. Jij weet met jouw communicatieve vaardigheden de wensen van de klant op de juiste manier over te dragen aan de afdeling planning, operatie en de keuken.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau in een hospitality/commerciële richting
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • Ervaring in de (party)catering is een pre
 • Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je hebt affiniteit met eten en drinken
 • Je houdt ervan creatief te zijn
 • Je bent initiatiefrijk en pro-actief
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent woonachtig in omgeving Diemen Amsterdam

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende salesfunctie in een groeiende onderneming, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Als commercieel medewerker binnendienst maak je onderdeel uit van een jong en ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao).

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Allround medewerker/chauffeur, voor onze locatie in Diemen, 30 - 38 uur

Bij jaspers catering company bezorgen wij iedere dag catering bij onze opdrachtgevers. Van eenvoudige broodjes tot complete lunch en van luxe ontbijt tot overwerk maaltijden en dat alles met betrouwbare leveringen door heel Nederland. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve collega welke werkervaring heeft als chauffeur of koerier en affiniteit met de horeca. Ben jij flexibel en vindt je het leuk om voor ons op diverse locaties door het hele land te be- en verzorgen? Dan hebben wij bij jaspers catering company voor jou een leuke baan.

Jouw uitdaging
Je bezorgt dagelijks in een bestelbus de catering bij onze, vooral zakelijke, opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat de juiste producten op tijd op de juiste plek zijn. Daarnaast ben jij klantgericht en vindt je het leuk om ook af en toe een buffet op te bouwen en/of zelfs te begeleiden. Voor andere neventaken zoals het klaarzetten van bestellingen in ons magazijn en het ondersteunen van onze operationeel manager in de breedste zin van het woord draai jij je handen niet om!
Werkdagen zijn doorgaans van maandag t/m zondag tussen 05:30 – 21:00 a.d.h.v. een dienstrooster. Beschikbaarheid en inzetbaarheid in overleg.
Daarnaast wordt je conform rooster ingeroosterd voor calamiteiten catering. Hiervoor ontvang je een vergoeding buiten je salaris om.

Wie ben jij
• Je bent in het bezit van een geldig B(E)-rijbewijs
• Je beheerst de Nederlandse taal goed
• Je bent minimaal 25 uur per week flexibel beschikbaar
• Je hebt een zelfstandige werkhouding
• Je bent secuur in je werk
• Je bent communicatief sterk en kan onze opdrachtgevers op locatie te woord staan
• Je hebt affiniteit met de horeca/catering

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als allround medewerker/chauffeur ga je onderdeel uitmaken van een ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een marktconform salaris.

Aantal uur: 30 – 38 uur
Werkdagen: maandag t/m zondag a.d.v. een dienstrooster
Werktijden: 05:30 – 21:00

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Zelfstandig werkend kok, voor onze locatie in Lelystad, 38 uur

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor diverse bedrijven op maat verzorgd vanuit diverse keukens in Nederland (vinden wij zelf). Door onze groei en ontwikkelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers om ons team te versterken.
Voor onze locatie in Lelystad, nabij afrit 10-Lelystad vanaf de A6, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Spaans georiënteerde zelfstandig werkend kok.

Jouw uitdaging
In dit unieke pop-up bedrijfsrestaurant verzorg je dagelijks een lunch voor alle Spaanse bouwvakkers die hier werken aan het grootste distributie centrum van Europa! Vers en goed Spaans eten, vriendelijke bediening en een goede ongedwongen sfeer staan hier centraal.
Het restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend tussen 12:30 en 14:30 uur voor een 3 gangen lunch. Jij als kok bent samen met je collega’s dagdagelijks o.a. bezig met het bedenken, inkopen, produceren en serveren van deze (warme) 3 gangen lunch. De aantallen van de huidige lunchgebruikers zijn rond de 120 personen, maar zal snel stijgen naar 300 of zelf 500 personen.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een creatieve, gepassioneerde kok met minimaal 1 jaar werkervaring in de Spaanse keuken. Wij werken op locatie in een klein team en de sfeer onderling is informeel. Collegialiteit, loyaliteit en flexibiliteit zijn dus minstens zo belangrijk. Het moet dan ook geen probleem zijn op zaterdagen te werken.
Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden. De beheersing van de Spaanse taal is een pre.

Jouw verantwoordelijkheden en taken
Als kok ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele service van de gasten. Dit houdt in dat je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de inkoop, het plannen van het rooster van het keukenpersoneel, het ontwikkelen van het menu en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en het bereiden van gerechten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraden, houdbaarheid en hygiëne in de keuken (HACCP).

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een dynamische en zelfstandige functie met veel eigen inbreng en creativiteit voor een fulltime dienstverband. De werktijden liggen van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur a.d.h.v. een dienstrooster.

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Cateringmedewerker, voor onze locatie in Diemen, 32 uur (verdeeld over 4 dagen)

Als cateringmedewerker op een tweetal locaties verzorg je dagelijks een lunch en diner voor de internationale medewerkers van de beide bedrijven.

Hoe ziet jouw dag eruit:
’s Ochtends begin je met het klaarmaken van het saladebuffet en het klaarzetten van de aangeleverde warme lunch. Je begeleidt het buffet en staat de internationale gasten (in het Engels) te woord en informeert hen over het eten. Na de eerste shift ruim je op, doe je een kopje koffie, doe je de bestellingen en verricht je licht administratieve werkzaamheden zoals het invullen van de temperatuur lijsten.
Na de middag zet je het diner klaar, die door één van onze chauffeurs wordt afgeleverd vanuit onze produktiekeuken in Diemen. Na het diner ruim je op en laat het restaurant netjes achter voor de volgende dag.

Wie ben jij?
Om succesvol te zijn als cateringmedewerker heb je een MBO werk/denk niveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden.

Klantgerichtheid, collegialiteit, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn de kernwoorden.
Wij verwachten daarnaast dat je bekend bent met HACCP.

Aantal uur: 32 uur per week
Werkdagen: nader te bepalen
Werktijden: 3 dagen van 10.30 – 20.30 uur en 1 dag van 10.30 – 15.30 uur

Cateringmedewerker, voor onze locatie in Amsterdam-ZO, 20 uur

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor diverse bedrijven op maat verzorgd vanuit diverse keukens in Nederland. Voor een nieuw op te starten bedrijfshoreca locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerker om ons team te versterken.

Jouw uitdaging
Als cateringmedewerker in dit nieuwe bedrijfsrestaurant verzorg je dagelijks de lunch voor zo’n 60 medewerkers. Vers en goed eten, vriendelijke bediening en een goede ongedwongen sfeer staan hier centraal.
Het restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 12:00 en 14:00 uur voor een ons zogenaamde ‘Lunch aan tafel’ concept. Jij als cateringmedewerker bent geheel zelfstandig van 11:00 tot 15:00 uur bezig met de voorbereidende werkzaamheden, het serveren van de lunch in buffetvorm, het opruimen en het bijhouden en bestellen van de voorraden. Onze regiomanager en onze productiekeuken van ruim 1.200m2 in Diemen ondersteunen jou daarin. Zo ontvang jij 2 keer in de week een huisgemaakte soep vanuit Diemen en kun je bij de regiomanager terecht voor al jouw vragen.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als cateringmedewerker heb je een MBO werk/denk niveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een zelfstandige functie voor minimaal 20 uur per week verdeeld over 5 dagen. De werktijden zijn tussen 08.00 en 17:00 uur. Hierbij kun je rekenen op een passend salaris.

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Cateringmedewerker, voor onze locatie in Amsterdam, nabij Sloterdijk, 24 uur

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor bedrijven op maat verzorgd vanuit de mooiste keuken van Nederland (vinden wij zelf) in Diemen. Door onze groei en ontwikkelingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers om ons team te versterken.
Voor onze locatie in Amsterdam, nabij station Sloterdijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste cateringmedewerker voor in de weekenden.

Jouw uitdaging
Als cateringmedewerker op deze locatie verzorg je dagelijks een lunch en diner voor de internationale medewerkers van het bedrijf.
’s Ochtends begin je met het klaarmaken van het saladebuffet en het klaarzetten van de aangeleverde warme lunch. Je begeleidt het buffet en staat de internationale gasten (in het Engels) te woord en informeert hen over het eten. Na de eerste shift ruim je op, doe je een kopje koffie, doe je de bestellingen en verricht je licht administratieve werkzaamheden zoals het invullen van de temperatuur lijsten. Na de middag zet je het diner klaar, die door één van onze chauffeurs wordt afgeleverd vanuit onze produktiekeuken in Diemen. Na het diner ruim je op en laat het restaurant netjes achter voor de volgende dag.

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als cateringmedewerker heb je een MBO werk/denk niveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheers je over goede communicatieve vaardigheden. Klantgerichtheid, collegialiteit, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn de kernwoorden. Wij verwachten daarnaast dat je bekend bent met HACCP.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een dynamische en zelfstandige functie voor minimaal 24 uur per week verdeeld over de twee weekend dagen (zaterdag en zondag).

Aantal uur: minimaal 24 uur
Werkdagen: zaterdag, zondag en maandag
Werktijden: 11:30 – 20:00 uur

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Keukenmedewerker, voor onze locatie in Diemen, 38 uur

Jouw uitdaging
Als medewerker heb je allerlei werkzaamheden. Het bereiden van lunchgerechten, zoals het beleggen van broodjes en het maken van soep, behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Het kan ook zo zijn dat je de bestellingen naar onze klanten brengt. Ook mis en place en opruim- en schoonmaakwerkzaamheden zullen tot je takenpakket behoren. Je werkt 5 dagen en ongeveer 8 uur per dag. De werkdagen zijn maandag tot en met zondag, de werktijden zijn wisselend maar tussen 04.00 en 21.00 uur. Er zal ook in de weekenden gewerkt worden. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk de hygiëne in de keuken en werk je conform HACCP

Wie ben jij?
Wij zijn opzoek naar een representatieve persoonlijkheid met goede sociale vaardigheden. Verder ben je flexibel, zelfstandig en beschik je over ervaring in de catering/horeca. Flexibiliteit staat voorop. Daarnaast zijn klantgerichtheid, collegialiteit, doorzettingsvermogen, en stressbestendigheid de kernwoorden. Een must voor deze functie is het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als keuken medewerker ga je onderdeel uitmaken van een gezellig team met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao).

Aantal uur: 38 uur
Werkdagen: maandag t/m zondag a.d.v. een dienstrooster
Werktijden: tussen 04:00 – 21:00 uur

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Keukenmedewerker, voor onze locatie in Diemen, 24 uur

Jouw uitdaging
Als medewerker heb je allerlei werkzaamheden. Het bereiden van lunchgerechten, zoals het beleggen van broodjes en het maken van soep, behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Het kan ook zo zijn dat je de bestellingen naar onze klanten brengt. Ook mis en place en opruim- en schoonmaakwerkzaamheden zullen tot je takenpakket behoren. Je werkt 5 dagen en ongeveer 8 uur per dag. De werkdagen zijn maandag tot en met zondag, de werktijden zijn wisselend maar tussen 04.00 en 21.00 uur. Er zal ook in de weekenden gewerkt worden. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk de hygiëne in de keuken en werk je conform HACCP

Wie ben jij?
Wij zijn opzoek naar een representatieve persoonlijkheid met goede sociale vaardigheden. Verder ben je flexibel, zelfstandig en beschik je over ervaring in de catering/horeca. Flexibiliteit staat voorop. Daarnaast zijn klantgerichtheid, collegialiteit, doorzettingsvermogen, en stressbestendigheid de kernwoorden. Een must voor deze functie is het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende onderneming. Als keuken medewerker ga je onderdeel uitmaken van een gezellig team met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao).

Aantal uur: 24 uur
Werkdagen: maandag t/m zondag a.d.v. een dienstrooster
Werktijden: tussen 04:00 -21:00 uur

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Zelfstandig werkend kok fulltime, voor onze locatie in Diemen, 38 uur

Jaspers catering company is een groeiend bedrijf welke dagelijks de catering voor diverse bedrijven op maat verzorgd vanuit diverse keukens in Nederland.

Jouw uitdaging
Wij zijn op zoek naar een creatieve, gepassioneerde kok met minimaal 1 jaar werkervaring in de keuken. Wij werken op locatie in een klein team en de sfeer onderling is informeel. Collegialiteit, loyaliteit en flexibiliteit zijn dus minstens zo belangrijk. Het moet dan ook geen probleem zijn op zaterdagen te werken.

Je werkzaamheden
Als kok ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele service van de gasten. Dit houdt in dat je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor:

 • De inkoop
 • Het plannen van het rooster van het keukenpersoneel
 • Het ontwikkelen van het menu en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en het bereiden van gerechten
 • Je werkt nauw samen en ondersteunt de executive chef
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraden, houdbaarheid en hygiëne in de keuken (HACCP)

Wie ben jij
Je bent in het bezit van de juiste koksdiploma’s en hebt voldoende ervaring opgedaan in de horeca en cateringbranche.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiende onderneming, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Als zelfstandig werkend kok maak je onderdeel uit van een jong en ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris (conform horeca cao).

Aantal uur: 38 uur
Werkdagen: maandag t/m zondag conform rooster
Werktijden: tussen 5:30 – 21:00 uur

Interesse?
Sluit jou profiel aan bij deze vacature reageer dan snel! Solliciteren kan door te mailen naar vacatures@jasperscc.nl
Wellicht word jij onze nieuwe collega!