Lunch catering

Laat uw werknemers online een lunch bestellen met onze lunch catering in Amsterdam en omstreken: is de bedrijfslunch voor 10:00 uur besteld, dan bezorgen we deze voor 12:30 uur bij u op kantoor door heel Nederland. U heeft de keuze uit vele lunchgerechten, belegde broodjes, salades en lunchbuffetten.

Jaspers Catering Company richt zich met zijn catering services voornamelijk op Amsterdam, maar ook buiten Amsterdam kunt u bedrijfscatering en party catering bestellen. Wij vertellen u graag meer over onze catering mogelijkheden door heel Nederland.

  • Bedrijfslunch online bestellen

  • U bepaalt zelf de broodjes en gerechten

  • Voor 10:00 uur besteld, om 12:30 uur bezorgd

Voor meer informatie over onze lunch catering of andere bedrijfscatering services neemt u telefonisch contact op met Jaspers Catering Company nabij Amsterdam. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor lunch catering in heel Nederland:

Online lunch bestellen met uw eigen bestelwebsite

Uw werknemers bestellen de lunch catering online via uw eigen bestelwebsite. Alle lunchgerechten die voor 10:00 uur besteld zijn, worden nog dezelfde dag voor 12:30 uur bezorgd bij uw kantoor in Amsterdam en omstreken. Ook buiten Amsterdam kunt u lunch catering bestellen, bel Jaspers Catering Company voor meer informatie.

Belegde broodjes, salades en lunchpakketten

U bepaalt welke gerechten uw werknemers kunnen bestellen. Alle gerechten worden vers gemaakt door onze professionele en ervaren keukenbrigade. Bekijk hieronder een greep uit onze lunch mogelijkheden. Wilt u enkel gezonde lunchgerechten of duurzame producten? Geen probleem, wij passen het assortiment aan op uw wensen.

  • Belegde broodjes
  • Wraps
  • Maaltijdsalades
  • Vers Fruit
  • Zuivelproducten
  • Lunchbuffetten
  • Lunchpakketten

Keuze uit groot aanbod verse lunchgerechten

Bij Jaspers Catering Company heeft u de keuze uit vele lunchgerechten. Van salades en vers belegde broodjes tot een plateau met luxe sandwiches. Heeft u andere wensen? Wij passen onze gerechten graag aan op uw wensen. Ook maken wij lunches op maat voor een groter gezelschap.

Complete gevarieerde (h)eerlijke lunch

€ 9,50 p.p.*

Een lekkere lunch is altijd een feestje. Met deze (h)eerlijke lunch krijgt u verse afgebakken broodjes met luxe vleeswaren en kaassoorten, (karne)melk, verse jus d’orange en boeren handfruit als appels, druiven of kersen.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Stadslunch

€ 10,95 p.p.*

De stadslunch is zeker de moeite waard als u houdt van veelzijdige en verrassende gerechten. Zo kunt u genieten van boterhammen, pistoletjes en krokante bollen met gerookte heilbolfilet, parmaham, mortadella met basilicummayonaise en portobello met gorgonzola. Daarnaast krijgt u een fruitsalade en boeren(karne)melk.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Bourgondisch plateau

€ 49,00 p.st.*

Bezorg uw medewerkers een Bourgondisch plateau met verbluffende smaken. Zo krijgt u mini kletzenbrood met boerenbrie, mini rustieke bolletjes met gebraden rosbief en grove mosterdmayonaise, mini sandwiches met boerenachterham en truffelcrème en sandwiches bereid met gerookte kip en huisgemaakte vijgen-dadelchutney.

*Gebaseerd op 20 items per plateau (5 personen)

Traditionele Caesar maaltijdsalade

€ 8,95 p.p.*

Ga voor de gezonde en geliefde Caesar maaltijdsalade. Knapperige verse sla met ansjovis, gerookte kip, croutons en parmezaanvlokken. Een salade waar u nooit genoeg van kunt krijgen.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Belegde broodjes

vanaf € 1,84 p.p.*

Verwen uw medewerkers met een vers belegd broodje naar keuze, van een ciabatta en Italiaanse bol tot een maisbol. U krijgt daarnaast diverse salades, vleeswaren en luxe kaassoorten. Voor ieder wat wils.

*Te bestellen vanaf 10 personen

(H)eerlijk fruitkistje

€ 11,25 p.st.

Voorzie uw medewerkers van de nodige vitamines met een (h)eerlijk fruitkistje. Het boerenkistje bevat handfruit van het seizoen, zoals appels, druiven, peren, kersen en rood fruit. Genieten maar!

Bedrijfscatering op locatie in Amsterdam en omstreken

Wilt u naast de praktische lunch catering ook gebruikmaken van onze volledig verzorgde bedrijfscatering? Wij verzorgen banqueting voor borrels, vergaderingen en andere gelegenheden. Ook kunt u ons inzetten voor het beheren van uw bedrijfsrestaurant in heel Nederland.

Meer informatie over lunch catering

Voor het bestellen van bedrijfslunches maken we een bestelwebsite aan voor uw bedrijf. Neem telefonisch contact met ons op of vul het offerteformulier in om de mogelijkheden en kosten te bespreken.