Kerst catering 2021

Kies voor de professionele service van Jaspers Catering Company voor uw kerstborrel of kerstdiner voor uw bedrijf of vereniging. Graag nemen wij u alle zorg rondom de feestdagen uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de heerlijke hapjes en gerechten.

  • Gastvrije en gekwalificeerde medewerkers

  • Uitsluitend gebruik van verse, duurzame producten

  • Menu volledig afgestemd op uw wensen

Feestdagen Foodbook!

Speciaal samengesteld door onze ervaren cateraars. Bekijk de mogelijkheden voor catering tijdens de feestdagen.

Wat zijn de mogelijkheden? Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

Kerstontbijt

Een goed begin van de feestdagen door gezellig met uw collega’s te ontbijten. Een uitgebreid buffet – geheel afgestemd op uw wensen – is wat u van Jaspers Catering Company kunt verwachten.

Kerstbrunch

Een geplande (of als verrassing!) brunch met duurzame streekproducten: daar zegt niemand ‘nee’ tegen. Van belegde broodjes tot maaltijdsalades: neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kerstlunch

Een kerstlunch op maat, bezorgd door heel Nederland en samengesteld door de beste, verse producten. Vooraf inventariseren we uw (dieet)wensen, zodat we samen met u tot een zalig assortiment komen.

Kerstdiner

De voorbereidingen van een kerstdiner vergt veel tijd en energie. Daarom bieden wij van Jaspers Catering Company graag een helpende hand. U bepaalt niet alleen de gerechten, de aantallen en de hoeveelheden, maar ook de invulling van het diner.

Kerst barbecue

Lekker genieten van een lekker glaasje glühwein bij de vuurkorven, terwijl het vlees op de barbecue ligt. Met onze barbecues zorgen we voor een optimale kerstbeleving midden in de winter.

Eindejaarsfeest

Vier met medewerkers het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar. Proost met een glas bruisende champagne en geniet van onze huisgemaakte hapjes van duurzame streekproducten.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Vul het onderstaande formulier in of neem contact op via info@jasperscateringcompany.nl of bel naar 088 374 5220.

Catering voor kerstdiner of kerstborrel bestellen

Voor de medewerkers op het werk hebben wij een apart assortiment samengesteld dit jaar. Wij bezorgen een kerstlunch, kerstdiner, high tea of kerstborrel op kantoor, of per persoon verpakt aan huis. En dit gewoon in heel Nederland!

Feestdagen Foodbook!

Speciaal samengesteld door onze ervaren cateraars. Bekijk de mogelijkheden voor catering tijdens de feestdagen.

Kerstcatering op maat

Ontdek de talloze mogelijkheden en gemak van kerstcatering door het bij u op locatie te laten bezorgen. Van borrelhapjes tot volledig verzorgde diners – uiteraard in kerstsfeer. En dat alles gewoon bij u op locatie en volledig op maat. Voor, tijdens en na het evenement stellen we ons flexibel op, denken we met u mee en nemen we u alles uit handen.

Wij denken graag met u mee

Wij zorgen dat uw medewerkers of gasten op een ontspannen manier de Kerst ingaan doordat de zorg omtrent de organisatie u uit handen wordt genomen. Jaspers Catering Company verzorgt ook recepties, congressen, kleine festiviteiten of uw grootschalige evenement, personeelsfeest of klant-contactdag. Altijd goed, omdat wij houden van ons vak!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Vul het onderstaande formulier in of neem contact op via info@jasperscateringcompany.nl of bel naar 088 374 5220.

Mail ons