Home > Events
Een kijkje in onze keuken
Een grip uit de zakelijke en particuliere events die wij hebben verzorgd. Van borrelhappen tot compleet verzorgd event waarbij we niet alleen de catering verzorgde maar ook de aankleding, DJ en zelfs de uitnodiging ontwierpen.
We geven u graag een kijkje in onze wereld.
Streetfoodfestival
Een zakelijk event voor 325 personen. Onze taak was, naast de volledige organisatie uit handen te nemen, ook zorgen dat er weinig tot geen wachttijd was voor de gerechten.
De streetfood concepten die we hebben ingezet waren:
- Make your own BBQ-burger: smoked MRIJ beefburgers geserveerd vanaf de Oklahoma smoker
- Wok to go: een eigen wokdoosje met a-la-minute gewokte eggnoodles en verse ingrediënten
- Piazza del pease: penne rigatta op Italiaanse wijze bereid
- Indian street food: met mini naan-broodjes en lichtzoete chicken tikka masala
Het thema was urban jungle en dit thema hebben we niet alleen doorgetrokken in het decor en de aankleding, ook de uitnodiging voor gasten, VIP bandjes en cocktails hadden een urban jungle tintje.
Privé-evenement
We werken met name business to business maar af en toe vinden we het erg leuk om een privé-evenement te organiseren. Dit event was een verjaardagsfeest met als grote doel: de gasten volledig in de watten leggen. Naast een zanger, dj, blackjack en roulette hebben wij de gasten mogen verwennen met verschillende verse happen.
Na de Balon 43 als welkomstcocktail konden de gasten genieten van oesters, op verschillende wijzen bereid.
In de loop van de avond liepen onze gastheren en -vrouwen verschillende happen in zoals;
- Tartaar van gerookte zalm, gel van zoete ui, inktvismayonaise, gemarineerde gele biet, zoetzuur van rode ui & steak tartaar klassiek geserveerd
- Huisgemaakte pompoensoep, krokante bladerdeegstengel met zwarte sesamzaadjes
- Op de huid gebakken heilbot, bietenrisotto, caponatta, tomatenchips, champagne beurre blanc
- Runder entrecote van de BBQ, gegrilde little gem, bospeencrème, coca cola bbq saus
Als dessert serveerden wij red velvet cake met vanille hangop en rood fruit.
Walking dinner met Masterchef Yotam Ottolenghi
Een festival voor en door food professionals, en wij verzorgden de hapjes. De druk ligt dan hoog kunt u begrijpen.
Jaarlijks wordt de Johannes van Damprijs uitgereikt aan de persoon die gastronomisch gezien de meeste waarde heeft toegevoegd dat jaar. Dit keer was Masterchef Yotam Ottolenghi de winnaar.
Onze executive chef heeft zich speciaal voor dit evenement laten inspireren door Yotam en dan in het bijzonder door zijn kookboek Plenty. Een bijzondere klus waar we trots op zijn.
Bruiloft in Maarssen
Bruiloften vinden wij ontzettend mooi om te doen. We kunnen hier vaak events van A tot Z verzorgen. Bovendien, elk detail moet kloppen.
Bijzonder aan deze bruiloft is dat deze plaatsvond op een bedrijventerrein. Aan ons de taak het betonnen en lege bedrijventerrein om te toveren tot een sfeervolle en intieme trouwlocatie.
We hebben voor het bruidspaar niet alleen alleen de catering verzorgd maar ook de volledige aankleding, beeld en geluid, zangeres, DJ en saxofonist. Samen met het bruidspaar kijken we voldaan terug op een geslaagde dag.
(H)eerlijke borrelhappen
We hebben voor deze klant gevarieerde, maaltijdvervangende, happen gepresenteerd voor 100 van hun klanten. Op eerlijke wijze bereid en rekening houdend met vegetarische wensen. Onze gastheren en -vrouwen serveerden de volgende happen:
- Crostini met een rillette van makreel
- Mini kofte
- Crostini met carpaccio en huisgemaakte vijgenchutney
- Courgette met geitenkaas en een walnoten crumble
- Blini met gerookte zalm en haring kaviaar
- Tortilla met courgette, avocado crème afgetopt met cheddar cheese
Opening Tinfabriek
De oude Tinfabriek in Naarden is in 2018 volledig omgetoverd tot (vergader)locatie. Een duurzame en inspirerende omgeving waar de gasten mooie, nieuwe plannen kunnen smeden.
We mogen ons vaste cateraar noemen van deze locatie. De aftrap van onze samenwerking was de officiële opening van de Tinfabriek. Hier hebben we luxe partyhapjes en drankjes verzorgd.
1001-Nacht Zomerevent
De tijd om lekker buiten te hangen met heerlijk eten en een karaf ijskoud water met vers fruit en de gedachten alvast af te laten dwalen naar de aankomende vakanties.
In onze ogen een perfecte manier voor de werknemers van de afdeling services van het VUMC te Amsterdam om samen te genieten in een luxe en weelderige Oosterse sfeer.
Wij denken graag met u mee.
Bel 088 – 37 45 220
of laat een bericht achter: