(H)eerlijke catering

Duurzaamheid speelt in het bedrijfsleven een steeds grotere rol. Duurzame catering is het uitgelezen moment om op een positieve manier duurzaamheid binnen het bedrijf onder de aandacht te brengen. Jaspers catering company biedt daarom het (H)eerlijk-concept aan in zowel Amsterdam als de rest van Nederland.

Onze executive chef Fred Zandbergen heeft zich speciaal voor het (H)eerlijk-concept laten inspireren door duurzame catering met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten bezorgd bij u op kantoor. Hij heeft in de culinaire invulling zoveel mogelijk de eigenheid van de authentieke producten op een creatieve manier in beeld gebracht.

Binnen het (H)eerlijk-concept zorgt jaspers catering company naast heerlijk eten, welke eerlijk wordt bereid, ook voor een pure uitstraling in uw bedrijfsrestaurant, kantoor of vergaderzaal. Zo worden op buffet tuinkruidenkistjes geplaatst, zodat uw gasten zelf de kruiden kunnen knippen; verser kan niet!

Kies voor duurzame producten voor uw bedrijfscatering of party catering.

  • Seizoensgebonden ingrediënten

  • Recycling

  • Eerlijke producten

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

(H)eerlijk Foodbook

Een greep uit ons assortiment kunt u terug vinden in ons (H)eerlijk Foodbook welke wij speciaal voor u hebben ontwikkeld. Bekijk welke gerechten u kunt bestellen voor uw catering in Amsterdam, de Randstad of de rest van Nederland.

Met dit foodbook laten wij graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Heeft u een cateringwens die u niet dit boek terug vindt,  laat het ons gerust weten. Wij denken graag mee om uw cateringwens  tot een groot succes te maken.

Nieuwsgierig naar al deze duurzame (H)eerlijkheden? Vraag de digitale versie direct aan via het contactformulier.
De digitale versie van het (H)eerlijk Foodbook wordt u kosteloos ge-emaild.

Vraag hier het (H)eerlijk Foodbook aan

1 + 5 = ?