Uw catering wensen

Jaspers catering company verzorgt dagelijks de catering voor kleine en grote bedrijven op maat. Met heerlijke, gezonde en verantwoorde maaltijden geven wij op verrassende wijze invulling aan uw catering. Belegde broodjes, volledige lunches, warme maaltijden, buffetten of borrelhapjes; alles is mogelijk. Wij werken met veel plezier een menu uit welke helemaal bij uw bedrijf past en welke wij op het door u gewenste tijdstip en datum bezorgen. Wij bezorgen in Amsterdam, de Randstad en zelfs in heel Nederland.

Jaspers catering company verzorgt ook bedrijfscatering vanuit uw eigen bedrijfsrestaurant. Of heeft u een feest, receptie of opent u binnenkort een nieuw bedrijfspand kijkt u dan even bij party catering.

Gemakkelijk online bestellen

Jaspers catering company beschikt over een gebruiksvriendelijk online bestelsysteem welke wij, net als het assortiment, helemaal aanpassen aan uw bedrijf. De bestellingen voor bijvoorbeeld de werknemers broodjes of vergaderlunch plaatst u gemakkelijk met een paar klikken in uw eigen overzichtelijke, op maat gemaakte bestelwebsite waarna er een bevestiging volgt in uw inbox.

Benieuwd naar een eigen bestelwebsite? Neem gerust contact met ons op.

  • Flexibiliteit

  • Voor 10.00uur besteld, voor 12.30 op kantoor

  • Ruime keuze!

Betrouwbare catering partner nabij Amsterdam

Jaspers catering company werkt op basis van duidelijke afspraken, komt deze na en stelt zich uiterst flexibel op.

Het ontbijt en de lunch bezorgen wij met gekoeld transport zodat de maaltijden u in perfect staat bereiken. De warme maaltijden worden natuurlijk ook in juiste hoedanigheid bij u afgeleverd. Om de kwaliteit van onze catering continu te waarborgen, werken wij op basis van de HACCP-norm. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u altijd rekenen op een betrouwbare catering!

Een greep ons catering aanbod

Lunch

Niets is zo afwisselend als de lunch. Of u het nu gaat om losse belegde broodjes, een vergaderlunch, een lunchbuffet, diverse zuivelproducten, vers fruit, maaltijdsalades of lunchpakketten, onze keukenbrigade staan iedere dag klaar om alles dagvers te verzorgen. Bestellen kan zelfs tot op de dag zelf tot 10.00 uur.

Maaltijden

Het kan altijd een keer gebeuren, er is een avond vergadering en u wilt uw gasten voorzien van een warme maaltijd. Wij geven u een ruime keuze uit gezonde warme maaltijden en hebben elke dag een afwisselende dagschotel. Jaspers Catering Company nabij Amsterdam bezorgt in heel Nederland.

Buffetten

Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod met buffetten uit alle windstreken. Denk aan Indisch, Italiaans of een echt Hollands buffet. Staat uw favoriete combinatie er niet tussen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, van specifieke gerechten tot het combineren van buffetten.

Hapjes

Iets te vieren met een borrel of receptie? Heeft u liever een bittergarnituur of een luxe amuse? Wij beschikken over een assortiment met diverse warme en koude hapjes, allen hoogstaand van kwaliteit en diversiteit.

Barbecue

Met onze indrukwekkende Oklahoma smoker maakt u gegarandeerd indruk op uw gasten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze BBQ pagina.

Concepten

Jaspers catering company ontwikkeld graag concepten op maat. Een voorbeel is ons concept (h)eerlijk. De naam zegt het eigenlijk al; eerlijke & heerlijke catering.

Informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs en zij vertellen graag hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn! Wij zijn gevestigd nabij Amsterdam, maar verzorgen catering door heel Nederland.
Jaspers catering company: Smakelijke geregeld!