Catering in Hoofddorp

Organiseert u een receptie, diner, bedrijfsevent, management meeting of een andere zakelijke- dan wel bijeenkomst in Hoofddorp of omstreken, waarbij passende catering een belangrijke rol speelt? Omdat u zich als een excellente gastheer/-vrouw wilt presenteren, bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat die rol perfect invult.

Met Jaspers Catering Company in Hoofddorp maakt u de juiste keuze. Ons motto is: uw gasten zijn onze gasten. Het enthousiaste team dat voor u klaar staat zit vol met creativiteit om uw gasten zich helemaal thuis te laten voelen. Onze culinaire kwaliteiten, betrokkenheid, flexibele insteek en ons brede scala aan mogelijkheden zorgen ervoor dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Of het nu om 25 of 5000 genodigden gaat, onze toegevoegde waarde maakt het verschil. Wilt u een hoofddorps tintje meegeven aan de catering ook dit is bespreekbaar.

Uw wensen staan centraal De eerste indruk is nog altijd de beste. Daarom vinden wij een persoonlijke kennismaking zo belangrijk,

In overeenstemming met uw ideeën en budget doen wij een voorstel. In dit voorstel zijn uw wensen vertaald tot een creatief concept dat tot in detail is uitgewerkt. U weet wat u kunt verwachten en wij zullen genoeg creatieve ruimte inbouwen om u en uw gasten aangenaam te verrassen.

  • Levering in Hoofddorp

  • Online bestellen

  • Vers bereide gerechten uit eigen keuken

Neem contact op

Wilt u meer informatie over catering en bedrijfscatering in Hoofddorp en omgeving of wilt u direct een offerte aanvragen?
jaspers catering company ontwikkelt graag speciaal voor u concepten op maat. Neem contact op met onze adviseurs via 020 77 93 302 , zij vertellen u graag hoe wij u het best van dienst kunnen zijn, of vraag een offerte aan.