Catering Amsterdam

Wij bereiden uw maaltijd met verse producten in onze eigen keuken in Amsterdam. Jaspers Catering Company zorgt voor heerlijke, gezonde en verantwoorde maaltijden. Wij staan dagelijks voor u klaar en stellen ons uiterst flexibel op met catering op maat. Wij ontwikkelen graag een concept op maat voor uw bedrijfslunch, receptie, feest, borrel, vergaderlunch, overwerkmaaltijd of voor ieder ander evenement. Wij verzorgen lunches, maaltijden, buffetten, borrelhapjes en barbecues voor grote en kleine groepen. Ons motto is: uw gasten zijn onze gasten. Profiteer van de voordelen van Jaspers Catering Company.

  • Verse bereiding in onze eigen keuken

  • Eenvoudig online bestellen

  • Menu afgestemd op uw wensen en dieet

Offerte aanvragen voor catering in Amsterdam

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van catering op maat. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer 020 779 3302 of via het contactformulier voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. U ontvangt binnen één dag een offerte.

Catering Amsterdam bestellen

Jaspers Catering Company maakt speciaal voor u catering op maat. Van een uitgebreide lunch tot een borrel met hapjes of een barbecue; met heerlijke, gezonde en verantwoorde maaltijden geven wij op verrassende wijze invulling aan uw catering. Wij werken met veel plezier een menu uit dat helemaal bij de gelegenheid past. Dagelijks bereidt Jaspers Catering Company heerlijke lunches voor onze gasten. Wij maken de maaltijden in onze eigen productiekeuken van ruim 1.200 m­², zodat uw lunch altijd kraakvers is. Bovendien leveren wij in heel Nederland. Het ontbijt en de lunch bezorgen wij met gekoeld transport, zodat de maaltijden u in perfecte staat bereiken. De warme maaltijden leveren we natuurlijk ook onder de juiste omstandigheden bij u af. Wij werken op basis van de HACCP-norm, zodat u zeker weet dat uw gerechten hygiënisch en volgens de veiligheidsnormen bereid zijn.

Lunches

Wilt u belegde broodjes, een vergaderlunch, lunchbuffet, diverse zuivelproducten, vers fruit, maaltijdsalades of lunchpakketten? Onze keukenbrigade staat iedere dag klaar om uw lunch dagvers klaar te maken.

Maaltijden

Wanneer u uw gasten wilt voorzien van een warme maaltijd, heeft u bij ons de keuze uit diverse gezonde warme maaltijden. Bovendien hebben we elke dag een afwisselende dagschotel. Jaspers Catering Company ontwikkelt tevens graag concepten op maat voor u.

Buffetten

Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod met buffetten uit alle windstreken. Een Indisch buffet met gegrilde kipsaté en gebakken rijst, een Italiaans buffet met lasagne en cannelloni of een echt Hollands buffet met stamppot: alles is mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, van specifieke gerechten tot het combineren van buffetten.

Borrelhapjes

Heeft u iets te vieren? Jaspers Catering Company verzorgt ook borrelhapjes voor uw borrel of receptie: van bittergarnituur tot luxe amuses. Wij beschikken over een divers assortiment met diverse warme en koude hapjes van hoogstaande kwaliteit.

Barbecue

Bij Jaspers Catering Company is barbecueën het hele jaar mogelijk. Kies een van onze standaardpakketten of ga voor een barbecue-assortiment op maat. Onze Oklahoma Joe is dé barbecue smoker voor het bereiden van vlees, vis en groenten.

Bedrijfscatering

Service, kwaliteit en gastvrijheid staan centraal bij uw bedrijfscatering. Wij verzorgen de heerlijkste gerechten voor uw ontbijt, lunch, diner of banqueting op locatie. Dagelijks laten onze medewerkers zien wat echte gastvrijheid is. Jaspers Catering Company beschikt daarnaast over een gebruiksvriendelijk online bestelsysteem dat wij – tezamen met het assortiment – volledig aanpassen aan uw bedrijf. Een bestelling voor de broodjes voor uw werknemers of een vergaderlunch plaatst u eenvoudig met een paar klikken in uw overzichtelijke bestelwebsite. U ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail. Via de onderstaande button bestelt u direct uw bedrijfslunch.

Party catering

Jaspers Catering Company heeft jarenlange ervaring met party catering. We zorgen niet alleen voor heerlijke gerechten, maar zetten ook ervaren party managers in om uw evenement een succes te maken. Wij nemen achter de schermen alles uit handen, zodat u tezamen met uw gasten van uw evenement kunt genieten. Heeft u een feest, borrel, receptie of bedrijfsevent? Jaspers Catering Company ontwerpt graag een concept op maat voor u.

Onze klanten

Jaspers Catering Company verzorgt dagelijks catering services op maat voor kleine en grote bedrijven in diverse branches.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie over catering Amsterdam of wilt u direct een offerte aanvragen? Jaspers Catering Company ontwikkelt graag speciaal voor u concepten op maat. Neem contact op met onze adviseurs via 020 779 3302 of via het onderstaande contactformulier; zij vertellen u graag hoe wij u het best van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 8.00 – 17.00 uur
Dinsdag 8.00 – 17.00 uur
Woensdag 8.00 – 17.00 uur
Donderdag 8.00 – 17.00 uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 uur

Zijn wij niet telefonisch bereikbaar, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Adres

Jaspers Catering Company
Treubweg 33
1112 BA Diemen Amsterdam

Contactformulier

0 + 4 = ?