Bedrijfsrestaurant in regio Amsterdam

Laat uw bedrijfsrestaurant beheren door Jaspers Catering Company: wij bereiden elke dag de lekkerste, verse gerechten voor uw werknemers. U bespaart veel tijd door het beheer van uw bedrijfsrestaurant uit handen te geven. Naast heerlijke maaltijden verzorgen wij ook aanvullende diensten, zoals de inkoop van producten, het voorraadbeheer en de schoonmaak van uw keuken.

Het uit handen geven van het beheer van uw bedrijfsrestaurant is mogelijk in heel Nederland. Het hoofdkantoor van Jaspers Catering Company is gevestigd in Diemen Amsterdam, maar wij verzorgen bedrijfscatering en party catering in de gehele randstad en zelfs in de rest van Nederland.

  • Uw bedrijfsrestaurant geopend op elk gewenst tijdstip

  • Onze koks bereiden heerlijke gerechten met verse producten

  • Full service: inkoop, verkoop, voorraadbeheer en schoonmaak

Bel Jaspers Catering Company om een afspraak te maken: onze adviseurs bespreken met u graag de mogelijkheden voor het beheer van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine in Amsterdam en heel Nederland.

Beheer van uw bedrijfskantine of -restaurant

Geef het beheer van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine uit handen aan een vakkundige cateraar. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het beheren van bedrijfsrestaurants en stellen een menu samen voor uw werknemers dat gebaseerd is op uw wensen. Of het nu gaat om een uitgebreid gezond menu of het koken met eerlijke producten.

Aanvullende services voor uw bedrijfsrestaurant

Bij het beheren van uw bedrijfsrestaurant verzorgen we niet alleen de lekkerste gerechten voor uw werknemers, maar nemen we u graag alles uit handen. Daarom bieden we u aanvullende diensten, zodat u geen omkijken meer heeft naar de maaltijden voor uw werknemers.

  • Inkoop van producten
  • Banqueting
  • Vending service
  • Voorraadbeheer
  • Schoonmaak van uw keuken

Heerlijke verse maaltijden voor uw werknemers

Bekijk enkele lekkere maaltijden die wij dagelijks in uw bedrijfskantine of -restaurant kunnen verzorgen. Wij voorzien uw werknemers graag van gerechten afgestemd op uw wensen. Neem contact op met Jaspers Catering Company om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Heerlijk ontbijt

€ 10,25 p.p.*

Geef uw medewerkers een prettige start van de dag met een heerlijk ontbijt. Verras ze met vers afgebakken roombotercroissantjes, sandwiches en rustieke broodjes met Old Amsterdam en eiersalade. Ook laat u ze genieten van boerenmelk, verse jus d’orange en een fruitsalade

*Te bestellen vanaf 10 personen

Gevarieerde (h)eerlijke broodjes

€ 2,75 p.st.*

Bij Jaspers Catering Company zorgen wij dagelijks voor verse zachte en harde bolletjes in uw bedrijfsrestaurant. Heerlijk te combineren met luxe kaassoorten, vleeswaren en huisgemaakte salades.

*Te bestellen vanaf 10 stuks

Gegrilde groente maaltijdsalade

€ 8,95 p.p.*

Laat uw medewerkers genieten van een gezonde lunch vol verse producten. Een maaltijdsalade met rucola melange, zongedroogde tomaten, gegrilde groenten en een fijne pestodressing.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Lasagne bolognese

€ 13,95 p.p.*

Een traditionele Italiaanse maaltijd: heerlijke met kaas gegratineerde lasagne bolognese, gemaakt van rundergehakt en verse groenten. Als voorgerecht serveren we breekbroden met olijfolie en aïoli.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Wienerschnitzel

€ 13,95 p.p.*

Dé maaltijd voor de echte vleesgenieter.  Een knapperige en grote wienerschnitzel geserveerd met aardappelrösti en een groenteschotel. Even terug naar de tijd waarin uw medewerker genoot van een vakantie in een berghut met uitkijk op de witte piste.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Chef’s Choice

€ 12,95 p.p.*

Wat wordt het vandaag? De chefs van Jaspers Catering Company verrassen uw medewerkers graag dagelijks met verse maaltijden. Gemaakt van producten afgestemd op het seizoen.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Volledig verzorgde bedrijfscatering in de regio Amsterdam

Naast het beheer van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine verzorgt Jaspers Catering Company ook andere bedrijfscatering diensten. Maak bijvoorbeeld eens gebruik van onze banqueting of laat uw werknemers online hun lunch bestellen via onze lunch catering. Wij verzorgen catering in heel Nederland.

Contact opnemen

Neem contact met ons op en wij komen bij u op kantoor langs voor een persoonlijke kennismaking. We bespreken graag de mogelijkheden voor het beheren van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine in de omgeving van Amsterdam en de rest van Nederland.