Bedrijfscatering Amsterdam

Iedere dag bereiden we een gevarieerde en gezonde lunch voor u en uw werknemers: bestel direct bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken. Onze gemotiveerde en gekwalificeerde catering medewerkers bieden u altijd een uitstekende service. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch, diner of banqueting met aandacht voor detail. Jaspers Catering Company verzorgt bedrijfscatering op maat: catering op locatie, 24/7 bedrijfscatering of de bedrijfslunch online bestellen.

Jaspers Catering Company exploiteert uw bedrijfsrestaurant in de omgeving van Amsterdam en zorgt dat u geen omkijken heeft naar het menu, de uitstraling, het personeel, de inkoop en de verkoop. Wij zorgen dat uw restaurant op de juiste tijden geopend is, ook wanneer uw personeel geen standaard werktijden van 9 tot 5 heeft. Daarnaast is het mogelijk om de lunch voor uw medewerkers online te bestellen, waarna we uw bestelling klaarmaken en op het gewenste tijdstip afleveren.

 • Gastvrije en gekwalificeerde medewerkers

 • Iedere dag verse producten

 • Menu afgestemd op uw wensen en dieet

Bedrijfscatering in heel Nederland bezorgd

Maak gebruik van onze uitstekende bedrijfscatering in heel Nederland. Via uw eigen bestelwebsite bestelt u voor 10:00 uur ’s morgens uw lunch en wij leveren uw broodjes, salades, vers fruit en dranken uiterlijk om 12:30 uur. Omdat wij uw bestelling nog diezelfde ochtend klaarmaken, garanderen wij u dat u verse producten krijgt. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor banqueting op locatie en het beheer van uw bedrijfsrestaurant door het hele land.

Bedrijfscatering op locatie

Jaspers Catering Company beheert uw bedrijfsrestaurant, zodat we u de dagelijkse zorgen uit handen nemen. Wij inventariseren waar uw werknemers behoefte aan hebben, stellen op basis hiervan een menu samen en bepalen in overleg met u de verdere invulling van uw bedrijfsrestaurant in de omgeving van Amsterdam.

 • Exploitatie van uw bedrijfsrestaurant

 • De heerlijkste gerechten

 • Banqueting voor recepties en vergaderingen

Wij zorgen voor de juiste uitstraling, voor ervaren personeel, voor de inkoop en de verkoop met onze bedrijfscatering. Daarbij verrassen we uw medewerkers graag met de heerlijkste gerechten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de catering services aan te vullen met banqueting voor recepties, borrels en vergaderingen. Neem telefonisch contact met ons op via 088 374 5220 of vul het contactformulier in voor een kennismaking bij u op kantoor, waarbij we de mogelijkheden met u bespreken.

24/7 concept

Ons vooruitstrevende 24/7 concept sluit naadloos aan bij de huidige maatschappij waarin veel mensen niet meer van 9 tot 5 werken. Jaspers Catering Company verzorgt daarom ook bedrijfscatering in Amsterdam e.o. buiten de standaard werktijden, zo kunnen uw werknemers op elk moment genieten van onze catering.

 • 24/7 catering in Amsterdam e.o.

 • Verse producten

 • Banqueting voor recepties en vergaderingen

Wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld in ploegendiensten werken, zorgt Jaspers Catering Company dat uw bedrijfsrestaurant geopend is op de gewenste tijden. U kunt bovendien kiezen voor een compleet pakket: wij verzorgen naast de dagelijkse maaltijden ook banqueting, vending service, voorraadbeheer en de schoonmaak van uw bedrijfskeuken. Wij komen graag bij u langs op kantoor voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we u informeren over de mogelijkheden.

Bedrijfscatering online bestellen

Jaspers Catering Company beschikt over een online bestelsysteem dat wij volledig aanpassen aan uw wensen. U bepaalt zelf welk assortiment er op de overzichtelijke bestelwebsite komt te staan. Zo kunt u eenvoudig en snel de gewenste producten bestellen. Uiteraard kan het assortiment altijd gewijzigd worden.

 • U bepaalt zelf het assortiment

 • Online bestellen

 • Besteld voor 10.00 uur, voor 12.30 bezorgd

Met een paar klikken plaatsen uw werknemers eenvoudig een bestelling voor onze bedrijfscatering: lekkere belegde broodjes en wraps of maaltijdsalades en fruit. U ontvangt na bestelling een bevestiging per e-mail. Bestelt u voor 10.00 uur, dan leveren wij uw bestelling voor 12.30 uur in Amsterdam en omstreken. Via de onderstaande button bestelt u direct uw bedrijfslunch. Heeft u nog geen eigen bestelwebsite bij Jaspers Catering Company? Neem dan contact met ons op via 088 374 5220 om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit ons cateringmenu

Het menu van onze catering is onbeperkt: van ontbijten en soepen tot lunches en complete maaltijden. Hieronder vindt u een aantal menu-items uitgelicht. Neem gerust contact met ons op om uw persoonlijke cateringmenu samen te stellen: u bepaalt het assortiment voor uw werknemers.

Ontdek onze uitgebreide ontbijtmogelijkheden

Heerlijk ontbijt

€ 10,25 p.p.*

Het heerlijke ontbijt bestaat uit een verse roombotercroissant afgebakken in de oven, twee mini rustiek broodjes en een sandwich. Daarnaast zijn een fruitsalade met fruit van het seizoen, verse jus d’orange en boerenmelk inbegrepen.

*Te bestellen vanaf 10 personen

Overheerlijk ontbijt

€ 13,25 p.p.*

Het overheerlijke ontbijt bestaat uit een verse roombotercroissant afgebakken in de oven, een broodje met chocolade, drie belegde mini rustiek broodjes belegd en een sandwich. Daarnaast zijn yoghurt, een fruitsalade, verse jus d’orange en boerenmelk inbegrepen.

*Te bestellen vanaf 10 personen

Populaire lunchmenu’s

Naast onderstaande menu’s is het ook mogelijk om in overleg een compleet gevarieerde lunch samen te stellen. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Boerenland boterhammenlunch

€ 9,95 p.p.*

Deze rijkelijke boerenlunch is samengesteld met vier uitgebreid belegde boterhammen, handfruit, boerenmelk en -karnemelk en verschillende verse sappen van Schulp.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Stadslunch

€ 10,95 p.p.*

De stadslunch bestaat uit twee uitgebreid belegde boterhammen, een pistoletje, een krokante bol, verse fruitsalade, boerenmelk en boerenkarnemelk.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Rustieke lunch

€ 9,95 p.p.*

De rustieke lunch is samengesteld met twee uitgebreid belegde rustieke bollen, twee boterhammen, handfruit, boerenmelk en -karnemelk en sappen van Schulp.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Favoriete buffetten

Onderstaande buffetten zijn slechts een kleine greep uit onze ontelbare mogelijkheden. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook Italiaanse, Balinese, Indonesische en streetfood buffetten. Neem contact op voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden om uw eigen buffet samen te stellen.

(H)eerlijk Hollands buffet

€ 17,50 p.p.*

Dit buffet bestaat uit een aantal typisch Nederlandse gerechten, zoals hete bliksem, stamppot, captains dinner en kalfsstoofpot. Deze gerechten worden aangevuld met salades.

*Te bestellen vanaf 15 personen

Boerderijbuffet

€ 21,00 p.p.*

Het boerderijbuffet bestaat uit landelijke gerechten aangevuld met salades en broden, zoals een rollade van schouderfilet, runderstoofpot, stamppot en seizoensgroenten.

*Te bestellen vanaf 15 personen

Tex Mex buffet

€ 23,50 p.p.*

Het Tex Mex buffet is samengesteld uit typische vleesgerechten, zoals Mexicaanse fajita’s, chili con carne, kipkluifjes en een yucatecos visgerecht. Dit wordt geserveerd met diverse garnituren.

*Te bestellen vanaf 15 personen

Favoriete diners

De mogelijkheden van onze diners zijn onbeperkt: kies voor onze Italiaanse, Mexicaanse of Nederlandse gerechten of laat u verrassen door de chef. Neem contact op voor meer informatie over onze diners of bel om uw eigen diner samen te stellen: 020 779 3302.

Lasagne bolognese

€ 13,95 p.p.*

Onze huisgemaakte lasagne is al jaren een favoriet. De lasagne bestaat uit rundergehakt met verse groenten en wordt met kaas gegratineerd. Het gerecht wordt geserveerd met breekbroden, olijfolie en aioli.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Wienerschnitzel

€ 13,95 p.p.*

De wienerschnitzel lust iedereen en doet het goed op elk diner. Onze schnitzels worden geserveerd met rösti en een uitgebreide groenteschotel. De wienerschnitzel is ook beschikbaar in een vegetarische variant.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Kalfsstoofpot

€ 13,95 p.p.*

Voor degenen die van een heerlijk stoofpotje houden hebben wij onder andere deze kalfsstoofpot op het menu staan. De stoofpot bevat wortel, ui en meiknol en wordt geserveerd met krieltjes in de schil en peterselie.

*Te bestellen vanaf 5 personen

Bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken

Jaspers Catering Company is dé cateraar voor zakelijke lunches en diners in Amsterdam en omstreken, maar het is ook mogelijk om catering te bestellen in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Wij verzorgen bedrijfscatering in heel Nederland.  Voor de mogelijkheden van bedrijfscatering neemt u contact met ons op.

Neem contact op

Wanneer u meer informatie wilt over bedrijfscatering in de omgeving van Amsterdam, neem dan contact op met onze adviseurs via 088 374 5220 of via het onderstaande contactformulier. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze bedrijfscatering.

Adres en openingstijden

Jaspers Catering Company
Treubweg 33
1112 BA Diemen Amsterdam

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag 8:00 – 17:00 uur
Woensdag 8:00 – 17:00 uur
Donderdag 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag 8:00 – 17:00 uur

Zijn wij niet telefonisch bereikbaar, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Bekijk ook

Contactformulier

0 + 2 = ?