jaspers catering company zorgt voor een verrassende culinaire BBQ beleving! Met onze enthousiaste en dynamische team verzorgen wij met trots uw barbecue tot in de puntjes. Onze indrukwekkende Oklahoma Smokers trekken de aandacht waardoor uw gasten zien hoe onze topkoks live uw barbecue catering invulling geven.

jaspers BBQ catering verzorgd barbecues op diverse mooie locaties, zowel in Amsterdam als in de rest van Nederland, en is te vinden op diverse tuinfeesten en bruiloften, bedrijfsfeesten en andere zakelijke events. Wij ontfermen ons van begin tot eind over uw bedrijfsbarbecue en denken graag met u mee. Hoe u de barbecue ook wilt invullen; wij regelen het met veel plezier!

Wij leveren natuurlijk graag maatwerk, kies daarom onderstaande wat bij u van toepassing is.

Onze Oklahoma Joe is DE barbecue smoker voor het bereiden van vlees, vis en groenten. U proeft de heerlijke en authentieke barbecue smaak van deze enorme hout gestookte Amerikaanse BBQ van ruim 5 meter lang. Daarnaast is de Oklahoma Joe door zijn indrukwekkende uiterlijk een echte publiekstrekker!

Dit samen met de pure gerechten van beste komaf van jaspers catering company zorgt voor een unieke culinaire ervaring waarmee u en uw gasten verrast worden, zowel bij bedrijfscatering als bij party catering.