Party catering in Amsterdam

Jaspers Catering Company heeft jarenlange ervaring met party catering in Amsterdam en omstreken. Ons motto is: uw gasten zijn onze gasten. Wij zorgen dat jullie gezamenlijk met volle teugen van uw verjaardag, borrel, bruiloft of personeelsfeest genieten. Hierbij stellen wij ons flexibel op, reageren we alert op uitdagingen en nemen we u alles uit handen: voor, tijdens én na het evenement.

Wilt u een warm of koud buffet, een paar borrelhapjes, een compleet diner of een heerlijke barbecue? De mogelijkheden voor party catering in Amsterdam en omstreken zijn eindeloos. Profiteer van alle voordelen van Jaspers Catering Company.

  • Bereid met verse producten

  • De beste locaties via onze partners

  • Aankleding met de juiste uitstraling

  • Volledig verzorgde catering met ervaren party managers

Offerte aanvragen voor party catering

Wij ontwikkelen graag een concept op maat voor uw feest, receptie, borrel of evenement. Neem telefonisch contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer 088 374 5220 of via het contactformulier voor het aanvragen van een offerte. U ontvangt uw offerte binnen één dag.

Party catering in Amsterdam op maat

Met Jaspers Catering Company presenteert u zich als excellente gastheer of gastvrouw en u maakt een onvergetelijke indruk op uw gasten. Wij zijn de betrouwbare party cateraar in de omgeving van Amsterdam die zorgt dat u samen met uw gasten geniet van uw informele receptie, intieme diner, grootse personeelsfeest of formele management meeting. Ons enthousiaste team staat met maximale betrokkenheid voor u en uw gasten klaar, zodat iedereen zich thuis voelt. Op locatie zetten wij ons culinaire talent in om de catering vlekkeloos te verzorgen. Passie, kwaliteitsbesef en ons brede scala aan mogelijkheden zorgen dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

  • Ervaren party managers
  • Vertaling van uw wensen naar een creatief concept
  • De beste locaties via onze partners
  • Prachtige aankleding met de juiste uitstraling
  • De inzet van gastvrouwen en -heren
  • Thematische catering naar wens

Creatief concept

Uw wensen staan centraal voor een geslaagde party catering in Amsterdam en omstreken. Wij komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking en nodigen u uit voor een rondleiding door ons bedrijfspand. In overeenstemming met uw ideeën en budget doen wij vervolgens een voorstel voor de catering services. We vertalen uw wensen tot een creatief concept dat tot in detail is uitgewerkt.

Locaties voor uw evenement

Wij hebben diverse locaties in Nederland waar uw evenement kan plaatsvinden. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij op basis van onze ervaring graag een locatie voor die hier naadloos op aansluit. Een van onze vaste partners is De Burcht in Amsterdam, een monumentaal pand met verschillende zalen dat uitermate geschikt is voor bedrijfsfeesten, diners of vergaderingen.

Party catering in de omgeving van Amsterdam

Bent u op zoek naar een full service cateraar in Amsterdam en omstreken, dan is Jaspers Catering Company de beste keuze. U kunt onze catering bestellen in heel Nederland, zoals in Den Haag, Rotterdam of Utrecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Neem contact op

Wanneer u meer informatie wilt over party catering in Amsterdam of indien u een offerte wilt aanvragen, neem dan contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 088 374 5220 of via het onderstaande contactformulier. Jaspers Catering Company ontwikkelt graag concepten op maat die passen bij uw borrel, receptie, diner, evenement of meeting.

Adres en openingstijden

Jaspers Catering Company
Treubweg 33
1112 BA Diemen Amsterdam

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag 8:00 – 17:00 uur
Woensdag 8:00 – 17:00 uur
Donderdag 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag 8:00 – 17:00 uur

Zijn wij niet telefonisch bereikbaar, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Contactformulier

0 + 8 = ?