Onvergetelijk diner

Deze kerst overtreft onze executive chef Fred Zandbergen al uw verwachtingen. Tijdens een intiem uitgeserveerd diner of chique tuxedo walking dinner passeren de mooiste gerechten de revue. Ervaring leert dat deze menu’s op uw bedrijf geschreven moeten zijn, gepresenteerd in een passende ambiance. Van klassieke ronde tafels tot modern vierkant. Graag bespreken wij de specifieke wensen zodat wij een passend voorstel kunnen doen. Om u vast een indruk te geven van onze culinaire verrassingen;

  • Tartaar van Hollandse MRIJ rund met een gebakken kwarteleitje en huisgemaakte truffelmayonaise
  • Gebakken hoenderfilet op een risotto van sjalot, eekhoorntjesbrood, een romige pompoen crème en een krokantje van Parmezaan
  • Panna cotta van kokos met mango, olijven karamel en witte chocoladekrokant
  • In eigen jus langzaam gegaarde speenvarken met cantharellen, truffelmousseline en sesam mille feuille
.
    Geserveerd met rustiek brood en fleur de sel boter
  • Gegrilde coquille met een linzenragout, frisse appel en een saus van langoustine
  • Gebraden hertenrugfilet met winterse rode kool, een stamppot van spruitjes en pancetta, stoofpeer, in ‘t Ij bier gegaarde witlof en een jus van kruidkoek
  • Perenbavaroise met een macaron van gorgonzola, zeezout karamel en chocolade crumble
  • Gegrilde coquille op zwarte risotto, chips van venkel, champagneschuim
  • Gemarineerde bietjes met geitenkaas, bietendressing en bietencress
  • Velouté van eekhoorntjesbrood, truffel en lendesukade
  • Peentataar met gegrilde rogvleugel
  • Fazantfilet, crème van schorseneren, compote van rode ui en eendenleversaus
  • Mini pavlova van bosvruchten met zwarte peen chips en wilde bosaardbeienroom
  • Koffie met friandises