Diner catering Amsterdam

Met diner catering in Amsterdam is uw feest, receptie of bruiloft zeker geslaagd. Jaspers Catering Company bedenkt op basis van uw wensen een heerlijk diner en bereidt dit op locatie of bezorgt het op uw feestlocatie. U kunt diner catering bestellen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Onze ervaren koks bereiden een heerlijke maaltijd die volledig gebaseerd is op uw wensen.

Bel Jaspers Catering Company via 088 3745 220 om het menu voor uw diner catering te bespreken of vraag direct een offerte aan voor uw diner.

  • Bereid met verse ingrediënten

  • Op locatie bereid of bezorgd in heel Nederland

  • Inclusief koks en bedienend personeel

Diner catering op locatie

Laat de maaltijden op uw locatie bezorgen of laat onze koks de maaltijd zelfs op locatie bereiden. Uw diner kan bij u thuis plaatsvinden of op een andere door u gekozen locatie in Nederland. Wij verzorgen een heerlijk diner dat aan uw wensen voldoet en smakelijk is voor u en uw gasten. U heeft de keuze uit verschillende soorten diner catering:

Volledig verzorgde party catering in heel Nederland

Laat uw diner verzorgen door Jaspers Catering Company en profiteer van onze vele andere diensten. Zo kunnen we naast de bereiding van een fantastische maaltijd ook zorgen voor volledig verzorgde party catering, van borrelhapjes tot buffet catering. Om uw feest tot een groot succes te maken zorgen wij voor een party planner, personeel dat drankjes en gerechten serveert en de aankleding van de locatie.

Diner catering bestellen

Naast diner catering in Amsterdam kunt u ons ook inschakelen voor de verzorging van party catering in heel Nederland. Wij leveren de gerechten en hapjes door het hele land op het gewenste tijdstip op de feestlocatie. Bel 088 374 5220 of maak een afspraak via de onderstaande button: