Bedrijfsrestaurant in regio Amsterdam

Laat uw bedrijfsrestaurant beheren door Jaspers Catering Company: wij bereiden elke dag de lekkerste, verse gerechten voor uw werknemers. U bespaart veel tijd door het beheer van uw bedrijfsrestaurant uit handen te geven. Naast heerlijke maaltijden verzorgen wij ook aanvullende diensten, zoals de inkoop van producten, het voorraadbeheer en de schoonmaak van uw keuken.

Het uit handen geven van het beheer van uw bedrijfsrestaurant is mogelijk in heel Nederland. Het hoofdkantoor van Jaspers Catering Company is gevestigd in Diemen Amsterdam, maar wij verzorgen bedrijfscatering en party catering in de gehele randstad en zelfs in de rest van Nederland.

  • Uw bedrijfsrestaurant geopend op elk gewenst tijdstip

  • Onze koks bereiden heerlijke gerechten met verse producten

  • Full service: inkoop, verkoop, voorraadbeheer en schoonmaak

Bel Jaspers Catering Company om een afspraak te maken: onze adviseurs bespreken met u graag de mogelijkheden voor het beheer van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine in Amsterdam en heel Nederland.

Beheer van uw bedrijfskantine of -restaurant

Geef het beheer van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine uit handen aan een vakkundige cateraar. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het beheren van bedrijfsrestaurants en stellen een menu samen voor uw werknemers dat gebaseerd is op uw wensen. Of het nu gaat om een uitgebreid gezond menu of het koken met eerlijke producten.

Aanvullende services voor uw bedrijfsrestaurant

Bij het beheren van uw bedrijfsrestaurant verzorgen we niet alleen de lekkerste gerechten voor uw werknemers, maar nemen we u graag alles uit handen. Daarom bieden we u aanvullende diensten, zodat u geen omkijken meer heeft naar de maaltijden voor uw werknemers.

  • Inkoop van producten
  • Banqueting
  • Vending service
  • Voorraadbeheer
  • Schoonmaak van uw keuken

Volledig verzorgde bedrijfscatering in de regio Amsterdam

Naast het beheer van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine verzorgt Jaspers Catering Company ook andere bedrijfscatering diensten. Maak bijvoorbeeld eens gebruik van onze banqueting of laat uw werknemers online hun lunch bestellen via onze lunch catering. Wij verzorgen catering in heel Nederland.

Contact opnemen

Neem contact met ons op en wij komen bij u op kantoor langs voor een persoonlijke kennismaking. We bespreken graag de mogelijkheden voor het beheren van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine in de omgeving van Amsterdam en de rest van Nederland.