Bedrijfscatering Amsterdam

Iedere dag bereiden we een gevarieerde en gezonde lunch voor u en uw werknemers: bestel direct bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken. Onze gemotiveerde en gekwalificeerde catering medewerkers bieden u altijd een uitstekende service. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch, diner of banqueting met aandacht voor detail. Jaspers Catering Company verzorgt bedrijfscatering op maat: catering op locatie, 24/7 bedrijfscatering of de bedrijfslunch online bestellen.

Jaspers Catering Company exploiteert uw bedrijfsrestaurant in de omgeving van Amsterdam en zorgt dat u geen omkijken heeft naar het menu, de uitstraling, het personeel, de inkoop en de verkoop. Wij zorgen dat uw restaurant op de juiste tijden geopend is, ook wanneer uw personeel geen standaard werktijden van 9 tot 5 heeft. Daarnaast is het mogelijk om de lunch voor uw medewerkers online te bestellen, waarna we uw bestelling klaarmaken en op het gewenste tijdstip afleveren.

 • Gastvrije en gekwalificeerde medewerkers

 • Iedere dag verse producten

 • Menu afgestemd op uw wensen en dieet

Bedrijfscatering op locatie

Jaspers Catering Company beheert uw bedrijfsrestaurant, zodat we u de dagelijkse zorgen uit handen nemen. Wij inventariseren waar uw werknemers behoefte aan hebben, stellen op basis hiervan een menu samen en bepalen de verdere invulling van uw bedrijfsrestaurant in de omgeving van Amsterdam.

 • Exploitatie van uw bedrijfsrestaurant

 • De heerlijkste gerechten

 • Banqueting voor recepties en vergaderingen

Wij zorgen voor de juiste uitstraling, voor ervaren personeel, voor de inkoop en de verkoop met onze bedrijfscatering. Daarbij verrassen we uw medewerkers graag met de heerlijkste gerechten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de catering services aan te vullen met banqueting voor recepties, borrels en vergaderingen. Neem telefonisch contact met ons op via 088 374 5220 of vul het contactformulier in voor een kennismaking bij u op kantoor, waarbij we de mogelijkheden met u bespreken.

24/7 concept

Ons vooruitstrevende 24/7 concept sluit naadloos aan bij de huidige maatschappij waarin veel mensen niet meer van 9 tot 5 werken. Jaspers Catering Company verzorgt daarom ook bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken buiten de standaard werktijden.

 • Verse producten

 • 24/7 catering

 • Banqueting voor recepties en vergaderingen

Wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld in ploegendiensten werken, zorgt Jaspers Catering Company dat uw bedrijfsrestaurant geopend is op de gewenste tijden. U kunt bovendien kiezen voor een compleet pakket: wij verzorgen naast de dagelijkse maaltijden ook banqueting, vending service, voorraadbeheer en de schoonmaak van uw bedrijfskeuken. Wij komen graag bij u langs op kantoor voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we u informeren over de mogelijkheden.

Bedrijfscatering Amsterdam online bestellen

Jaspers Catering Company beschikt over een online bestelsysteem dat wij volledig aanpassen aan uw wensen. U bepaalt zelf welk assortiment er op de overzichtelijke bestelwebsite komt te staan.

 • Online bestellen

 • U bepaalt zelf het assortiment

 • Besteld voor 10.00 uur, voor 12.30 bezorgd

Met een paar klikken plaatsen uw werknemers eenvoudig een bestelling voor onze bedrijfscatering: lekkere belegde broodjes en wraps of maaltijdsalades en fruit. U ontvangt na bestelling een bevestiging per e-mail. Bestelt u voor 10.00 uur, dan leveren wij uw bestelling voor 12.30 uur in Amsterdam en omstreken. Via de onderstaande button bestelt u direct uw bedrijfslunch. Heeft u nog geen eigen bestelwebsite bij Jaspers Catering Company? Neem dan contact met ons op via 088 374 5220 om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken

Jaspers Catering Company is dé cateraar voor zakelijke lunches en diners in Amsterdam en omstreken, maar het is ook mogelijk om catering te bestellen in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Wij verzorgen bedrijfscatering in heel Nederland.  Voor de mogelijkheden van bedrijfscatering neemt u contact met ons op.

Neem contact op

Wanneer u meer informatie wilt over bedrijfscatering in de omgeving van Amsterdam, neem dan contact op met onze adviseurs via 088 374 5220 of via het onderstaande contactformulier. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze bedrijfscatering.

Adres en openingstijden

Jaspers Catering Company
Treubweg 33
1112 BA Diemen Amsterdam

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag 8:00 – 17:00 uur
Woensdag 8:00 – 17:00 uur
Donderdag 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag 8:00 – 17:00 uur

Zijn wij niet telefonisch bereikbaar, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Bekijk ook

Contactformulier

6 + 1 = ?