Banqueting in Amsterdam en omstreken

Laat met onze banqueting een uitgebreide lunch of lekkere hapjes, koffie en thee verzorgen tijdens een vergadering.
Ook een koud en warm buffet behoort tot de mogelijkheden van onze banqueting service in Amsterdam. Wij verzorgen graag drankjes, hapjes, gerechten en gehele buffetten voor u.

De banqueting services van Jaspers Catering Company zijn beschikbaar door heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Diemen Amsterdam, maar verzorgen ook party catering en bedrijfscatering in de rest van Nederland.

  • Vergaderlunch tijdens een meeting

  • Verzorging van hapjes bij een borrel

  • Volledig verzorgd buffet inclusief personeel

Neem direct contact op met Jaspers Catering Company voor banqueting of een van onze andere bedrijfscatering diensten.
We bezorgen de lunch, hapjes of buffetgerechten op locatie in heel Nederland.

Vergaderlunch

Tijdens een vergadering is het heerlijk om even te pauzeren met een vers bereide lunch die op locatie wordt bezorgd. Wij bespreken van tevoren de mogelijkheden van de lunch met u. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse soorten vers fruit, belegde broodjes, maaltijdsalades en zuivelproducten.

Borrelhapjes

Bestel verrukkelijke borrelhapjes voor een borrel of receptie. Onze adviseurs bespreken graag uw wensen voor culinaire, gezonde of (h)eerlijke warme en koude hapjes. Laat ons weten wat u wilt en hoe groot uw gezelschap is en wij bereiden hoogstaande borrelhapjes: van lekkere bittergarnituur tot luxe amuse.

Volledig verzorgde buffetten

Met een uitgebreid buffet kunnen uw werknemers zelf kiezen wat ze willen eten. Het is mogelijk om bedienend personeel in te zetten bij het buffet, zodat u zorgeloos kunt genieten. Bestel een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchbuffet of dinerbuffet met vers bereide gerechten voor uw werknemers.

Banqueting bestellen

Naast banqueting verzorgt Jaspers Catering Company ook andere bedrijfscatering, zoals het beheren van uw bedrijfsrestaurant en lunch catering, waarbij uw personeel online de lekkerste belegde broodjes, wraps en andere lunchgerechten kan bestellen. Naast in Amsterdam verzorgen wij ook bedrijfscatering in de rest van Nederland.

Bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken

Bel 088 374 5220 om de mogelijkheden voor banqueting door heel Nederland te bespreken of direct te bestellen of vraag direct een offerte aan.